MITÄ TAIDETORI  -TAPAHTUMASSA TAPAHTUU? 
 

Taidetorilla näkee sirkusesityksiä,  voi itse osallistua työpajoihin ja  löytää uniikkia ostettavaa käsityöläisten myyntipöydistä.
Kulttuuriareena 44 ja kesäpiha, Kauppakatu 44, Kuopio.

TAPAHTUMAPAIKAT

  • Kulttuuriareenan piha 
  • Kulttuuriareennan stage ja discotila 

PALJONKO TAIDETORI MAKSAA? 

Alueelle on vapaa pääsy. Ohjattuihin työpajoihin työpajaranneke  9 € ( voimassa koko päivän, esityksiin rannekkeella alennusliput. (Huom! Kaikki liput tulevat myyntiin tammikuussa 2018) Liput voi ostaa ennakkoon Tiketistä. 


KENELLE TAIDETORI ON SUUNNATTU?
Taidetori on suunnattu kaikenikäisille! Toimintaa ja tekemistä on joka päivä kaikille - niin lapset, nuoret, aikuiset kuin senioritkin ovat tervetulleita osallistumaan. 


TEEMA 

Sirkus.

TIEDOTUS 

Taidetori ohjelmasta tiedotetaan www.taidetori.com -sivujen ohjelmakalenterissa, tiedotustilaisuuksissa, tiedotteissa ja pääosin sähköisissä tiedotteissa, sosiaalisessa mediassa. Tiedotus sisältyy vuokriin. 


HINNASTO & MYYNTIPAIKKA KESÄTORILLA (PIHA)

INFO ESIINTYJILLE 

Olit tulossa myymään, pitämään työpajoja tai esiintymään, ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa Taidetorin tuottajaan. Näin voimme yhdessä suunnitella toimintasi kokonaisuutta sopivaksi muuhun tarjontaan ja huomioida kaikki käytäntöön ja sisältöön liittyvät asiat.

LIIKENNÖINTI TAIDETORILLE 

Taidetori sijiatsee 200 metrin päässä torilta. Alueella on runsaasti parkkipaikkoja.
Kulttuuriareena 44 , Kauppakatu 44 , 70100 Kuopio

VARTIOINTI TOIMINTAPERIAATE

Myyntipöydät ovat maksullisia. Kaikki valitut esitykset ostetaan festivaaliohjemaan, lisäksi osalle tarjotaan ohjelmatilaa. Taidetori 2018-kokonaisuuteen osallistutaan ohessa olevien ohjeiden mukaisesti. Otamme sekä esiintyjiä että myyjiä vastaan tapahtuman loppuun saakka. Tarkka päiväkohtainen tieto kootaan osoitteeseen www.taidetori.com.


HAKUOHJEET 

Taidetorin kokonaisuuteen voi vapaasti ehdottaa toimintoja, esityksiä, työpajoja ja varataan myyntipaikkoja sähköpostilla. Hakemuksessa tulisi ilmetä esityksen, toiminnan, myyntituotteen tai tapahtuman sisällön kuvaus sekä henkilöt, kesto, kohderyhmä, toistot, toivottu alue ja ajankohta. Hakemuksia ja ehdotuksia voi lähettää Taidetori koko ajan osoitteeseen info@anyapro.fi tai taidetorikuopio@gmail.com tai postitse Taidetori 2017, Lönnrotinkatu 53, 70500 Kuopio. Taidetori  -kokonaisuuden valitsee ohjausryhmä.  

Lisätietoa 040 538 3823  / Hakemuksia ja ehdotuksia voi lähettää tapahtumaan saakka.


KYLÄSSÄ TAIDETORILLA 

Haluatko tulla yrityksenä, yhdistyksenä tai vaikkapa koko kylän voimin vieraaksi Taidetorille? Taidetorin tila ja  myyntipöydät ovat oiva kokonaisuus esitellä toimintoja. Kysy erillinen tarjous.

Lisätietoa: 040 538 38234 |  www.taidetori.com

Ilmoittautuminen taidetorikuopio@gmail.com tai info@anyapro.fi

Ohjelma päivittyy koko ajan. Oikeudet muutoksiin pidätetään.